Pepparkakshus


Pepparkakshus är ju ett måste i juletider! Jag och min syster gjorde i år ett eget designat hus men använde oss av färdigköpt deg (och en MASSA godis och kristyr förstås ;)) Här är resultatet =)





Har ni gjort något pepparkakshus än?


Enjoy;)

H



Kommentarer
Emmas Kök

Choklad- och nötpolletterna är superenkla att göra och det går verkligen snabbt. Det enda som tar tid är att låta chokladen stelna men det är ju inte speciellt jobbigt :)



Har inte bakat något pepparkakshus och vet inte om jag hinner göra det heller, men kanske :) Ditt ser mysigt ut!

2009-12-03 @ 22:13:29
URL: http://emmaskök.se
sovereign

Sött hus =) Jag gjorde mitt första pepparkakshus i år. Det tog längre tid än jag trodde!

2009-12-04 @ 07:58:09
URL: http://ssovereign.blogg.se/
karin

Hej, du har väl inte missat min tävling?

http://www.bagerskan.se/2009/12/julkalendern-lucka-3.html



Kram Karin

2009-12-04 @ 17:09:51
URL: http://www.bagerskan.se
Molly

vilket fint hus och vad duktiga ni är :) själv har jag inte tålamodet att baka ett eller snarare sätt ihop ett. jag har kraschat x antal under åren att jag har gett upp.



du får ha en fortsatt bra helg ! kramar

2009-12-05 @ 14:05:40
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Jenna

Oj så läckert :) det var många år sedan jag försökte senast, och då gick det totalt åt pipsvängen :( Måste nog ge mig på ett nytt försök nu! Fast idag tror jag det blir lussekatter :)

2009-12-06 @ 13:27:23
URL: http://jennas.blogg.se/
hilli

åå så fint!har minsann pysslat ihop två stycken idag,ett med egen deg o design,och ett köpehus!det är så mysigt att sitta å greja o dekorera ju...hoppas allt är fint med dej.kram!

2009-12-07 @ 22:39:24
URL: http://barahilliju.blogspot.com
Lisa

kalasfint! :D

2009-12-17 @ 18:43:37
URL: http://lisadahlstroem.blogg.se/
Elisabet

Det var ett sött hus, blir säkert gott och äta med all godis :)

2009-12-20 @ 10:41:46
URL: http://www.cheesecakedream.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0