Makrill till mellis.


Idag tänkte jag tipsa om ett riktigt smarrigt och mättande mellanmål. Nämligen makrill i tomatsås! Enligt mig godast på knäckemacka och med en frukt till ;)



OBS! Kom ihåg att makrillen kan bli förgiftad om du låter den ligga kvar i aluminiumförpackningen efter att du öppnat den! Lägg därför alltid eventuella rester i egen skål i kylen :)

Enjoy;)

H



Kommentarer
Fridas kök

Jag älskar makrill på mackan, speciellt på knäcke! :-) Och något annat som är gott på knäcke, men som låter lite konstigt, är kryddan Aromat! Verkligen supergott! Ha en trevlig helg!

2010-09-24 @ 09:37:03
URL: http://fridaskok.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0