Stekt alprogröt med keso, kiwi & nötter


God morgon:)
Det blev en bloggpaus i helgen men nu är jag tillbaks med goa frukostuppdateringar! Idag blev det en redig grötfrulle efter gymmet.

Stekt alprogröt:
1 dl rågflingor
2.5 dl alprosoya
1 msk vetegroddar
1 msk solroskärnor
salt+kanel+kardemumma+ingefära

Dagens topping:
Keso
Kiwi
Naturell nötmix med tranbär

Kvällen innan:
Blanda alla ingrediener och låt koka ihop till önskad konsistens. Bred ut gröten på en liten tallrik och låt den vila i kylskåpet under natten.

På morgonen:
Ta fram gröten och stek på båda sidor tills den är gyllenbrun och fin. Servera med topping! :)










Enjoy;)

H



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0