Skotsk gröt
Ett litet annorlunda frukosttips som inte alls är så komplicerat som det låter;)

Tid: ca 12 timmar
Ingredienser:
1 dl fiberberikade havregryn
2 dl vatten
1 nypa salt
½ dl russin
Förbered gröten som vanligt i kastrull på kvällen. Häll sedan upp gröten på en platt tallrik, tryck i russinen försiktigt, plasta in och låt stå i kylen över natten. Ta sedan ut gröten och skär den i lagom stora strimlor. Lägg en klick smör i en het teflonpanna och stek grötremsorna tills de är gyllenbruna på båda sidor.
Jag åt gröten tillsammans med grannens hemlagade hallonsylt och en skivad minibanan, det var supergott! Ett ägg med kaviar, ett glas apelsinjuice och en kopp kaffe kompleterade frukosten:)
Enjoy;)
H

Kommentarer
Molly
skotsk gröt är så gott :)
japp, receptet på müslin finns på min blogg :) här är det http://mollyshalsoblogg.blogspot.com/2008/10/dagens-frukost-barnens-frukostmums.html
jag tycker verkligen att du ska kolla in de affärerna, det finns mkt gott där :)
ha en fortsatt bra kväll! kramkram
Kalasgott
Men vad spännande! Aldrig ätit stekt gröt.. haha :-) får testa någon gång eftersom det ser väldigt gott ut!
Helena Ljunggren
Sicken grej, det har jag aldrig sett förr :) Det låter gott!
Trackback