Rigrynspudding
Julstämningen fortsätter här på bloggen!
Idag blev det en risgrynspudding med smak av kanel och kardemumma till frukost.
Risgryndpudding:
ca 250 g risgrynsgröt (ungefär ½ "korv")
1 ägg
kanel+kardemumma
Vispa samman allt och häll upp i en smörad ugnsfast portionsform. Grädda i mitten av ugnen, 200 grader, i ca 15 min.
Till detta åt jag en knäckemacka med sallad, ost och gurka.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1492631/images/2012/rispudding_005_50bdd7e1ddf2b36a11000070.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1492631/images/2012/rispudding_003_50bdd826e087c3294bb55b6a.jpg)
Enjoy;)
H
![](http://nevnarien.blogg.se/tavling/images/2011/separat_174349353.jpg)
Kommentarer
Trackback