Kesoghurtbägare & leverpastejsmacka med dill
Hej,
idag var jag sugen på en riktigt fräsch sommrig frukost! Så det fick bli keso, yoghurt, druvor och en leverpastejsmacka toppad med dill :)
Kesoghurtbägare:
1 dl keso
1 dl naturell yoghurt
1 dl müsli
Druvor
Kanel
Häll müsli i botten av en bägare/skål, dela druvorna och lägg ovanpå, därefter keso och sen yoghurt. Toppa med kanel :)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1492631/images/2012/bgare-004_205547306.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1492631/images/2012/bgare-002_205547381.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1492631/images/2012/bgare-003_205547448.jpg)
Enjoy;)
H
![](http://nevnarien.blogg.se/tavling/images/2011/separat_174349353.jpg)
Kommentarer
Trackback