Davosgröt med gotländsk salmbärssylt

 
God morgon,
idag gick det undan att fixa frukosten kan jag säga! Anledningen är att det blev en smarrig davosgrött till frukost som förbereds kvällen innan, perfekt om man har lite brådis på morgonen eller om man vill kunna sova några minuter extra;)
Till davosgröten åt jag en skiva surdegsbröd med leverpastej & ruccola.
 
Davosgröt:
2 dl yoghurt
1 dl müsli
 
Kvällen innan:
Blanda ihop och ställ in i kylen.
 
På morgonen:
Ta fram och toppa! Idag blev det en supergod salmbärssylt som mina föräldrar köpte när de var på Gotland i somras:)
 
 
 
 
Enjoy;)
 
H
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0