Tisdag

 

Hejhejhej!

Hoppas ni alla mår finfint och njuter av den första sommarmånaden! Solen har dock lyst med sin frånvaro ett par dagar nu, har det varit så för er också? Det gör i och för sig ingenting eftersom jag har jobbat, molniga dagar kan man verkligen göra lite nytta. Det ryktas om att det ska bli både soligare och varmare i morrn, och gissa vem som är ledig då? Yes! ;)

Tror jag skrev i ett inlägg förra veckan om att jag funderat på att ”frysa” mitt gymkort en månad i sommar och låta kroppen vila från styrketräning ett tag. Nu har jag nog bestämt mig för att det faktiskt får bli så! Tanken är att hålla igång med lite promenader och löpning, passa på att träna utomhus nu när man kan och verkligen utnyttja sommarlovet till att vara LEDIG. Dessutom kan jag tänka mig att man kommer få lite av en nytändning och verkligen LÄNGTA till gymmet sen J Hart bara inte riktigt bestämt mig för exakt vilka veckor jag ska ”frysa”. När jag jobbar som mest eller när jag är ledig? När jag är ledig kanske..? Hmm, ska fundera ett slag till på den.

Dagens frukost bestod av två frallor som jag bakade igår kväll samt en smarrig bägare. På den ena frallan hade jag philadelphiaost, vattenmelon & gräslök, på den andra blev det isbergssallad rökt skinka, ost & gurka. Bägaren bestod av naturell yoghurt, keso, kiwi, havregryn & pumafrön.

Grundreceptet till frallorna hittade jag hos foodporn, jag ändrade bara lite vad gäller mjöl och kryddning ;)

2 st frallor:

1 äggvita

1 dl dinkelmjöl

1 tsk bakpulver

½ dl naturell yoghurt

Kardemumma

Salt

Sesamfrön (att toppa med)

Vispa samman allt och klicka upp 2 frallor på ett bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen, 200 grader, i ca 20 min.

 
 
 
 
 
 
Enjoy;)
 
H
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0