Grötkokta kiwikuber


Hej på er:)
Vanligtvis brukar man ju skära upp en frukt och använda den som topping ovanpå gröten, jag har däremot alltid tyckt väldigt mycket om när maten är varm så ibland låter jag frukten hänga med i tillagningen redan från början så att den får en mjuk varm konsistens och dessutom bidrar som en söt smaksättning :)

Grötkokta kiwikuber:
1 dl havregryn
2.5 dl mjölk
1 msk krossat linfrö
2 st gula kiwi
salt+kanel+vaniljarom

Skala och skät kiwisarna i små kuber, häll i alla ingredienserna inklusiver kiwikuberna i en kastrull och koka upp till önskad konsistens. Toppa med naturell yoghurt och nötter! Muuuuuums!







Enjoy;)

H



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0