Nötgröt med ingefärskeso

 
Ni vet väl att den godaste gröten kokar man på alprosoya? ;)
 
Nötgröt:
1 dl havregryn
2.5 dl alprosoya
1 msk vetegroddar
1 msk solroskärnor
1 msk sesamfrö
1 dl naturella nötter (jag hade cashew, mandlar, paranötter, hasselnötter)
8 ml pistageextrakt
salt
 
Hacka nötterna, blanda dessa med resterande ingredienser i en kastrull och koka ihop gröten. Toppa med blötlagda gojibär, valnötter och ingefärskeso!
 
Ingefärskeso:
Keso+ingefära+kardemumma (efter smak)
 
 
 
Enjoy;)
 
H
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0