Valborg

 
Glad Valborg! Eller vad man nu säger..;) Har ni några planer för dagen/kvällen? Här hemma blir det traditionsenligt valborgsmys med mor- och farföräldrar, det vankas trerätters middag, god dryck och förhoppningsvis tillåter vädret en brasa! :)
Men innan dess måste lite nytta göras. Har varit nere och ridit Olympus, nu blir det en sväng till biblioteket för plugg och sen in till stan för att handla lite.
 
Testade en ny frukostvariant idag - krämig yoghurtkaka! Alltid lika kul och spännande:D Lite extra kul när det blir lyckat också ;) Till denna goa kaka åt jag min favoritmacka - en rostad skiva filmjölkslimpa med leverpastej & gurka!
 
Krämig yoghurtkaka:
½ dl fiberhavregryn
1 dl naturell yoghurt (3%)
1 ägg
0.25 tsk bakpulver
1 knivsudd vaniljpulver
2 msk kokosflingor
½ dl frysta bär
 
Häll bären i botten av en portionsform. Blanda samman resterande ingredienser och häll över bären, toppa med ytterligare lite kokosflingor. Grädda i mitten av ugnen, 200 grader, i ca 20 min.
 
 
 
 
 
 
Enjoy;)
 
H
 


Kommentarer
Cecilia

Den som uppfann det rostade brödet var ett geni;)

Svar: Verkligen! Varmt bröd är sååå gott! =)
Kanelsnäckan

2013-05-01 @ 16:49:39
URL: http://www.frukosterar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0